Styrelsen, utskottet och medlemmar

Historik

Västkustens Nation ör en av Linneuniversitetes nationer på Växjö campus som har förgyllt studentlivet sedan 1985 med sjuka evenemang och hörligt häng. Västkustens nation består utav 15 styrelsemedlemmar och ett utskott. Styrelsens uppgift är att skapa event, styra nationen genom ekonomiska och verksamhetsfrågor samt att främja Växjös studentliv. Utskottet går som Styrelsens högra hand genom att hjälpa till med event, marknadsföring och att representera Västkustens värdegrunder. Tillsammans med alla medlemmar, är vi Västkustens nation i Växjö.

Vad är skillnaden styrelse, utskott och medlem?

Styrelsens huvudarbete är att främja studentlivet på campus på ett eller annat sätt. Detta kan vara allt ifrån att hålla i aktiviteter, skapa sittningar och event, jobba på Sivans studentpub samt värna om studenternas traditioner.

Man kan engagera sig på olika sätt i Västkustens nation. Vi har framförallt Styrelsen som driver studentlivet och allt vad det innebär. Alla i styrelsen har sina egna ansvarig poster. Alla i styrelsen har jobbplikt på Sivans under sina Pub-veckor och håller i AfterSchool/Brunch. Styrelsen väljs om varje termin.

Västkusten Nation har även ett Utskott som agerar styrelsens högra hand och är de första som tillkallas vid hjälp av event eller när vi har annat skoj på gång. Utskottet är även ansiktet utåt för VK, samt de första som får reda på alla nya event som kommer upp. Framförallt så umgås styrelse och utskott mycket ihop genom att festa, ha privata event och bonda ihop. Utskottet och styrelsen blir tillsammans Västkustens fiskfamilj. Utskottet väljs om varje termin och man kan sitta i utskottet hur länge man vill.

Våra medlemmar är de som får verksamheten i Västkustens Nation att gå runt. Utan medlemmarna vore VK ingenting. Därför har vi flertal event för särkilt bara medlemmar, så som crawl där vi bjuder lättare mat ibland och härliga fester. Alla medlemmar får privilegiet av att ha billigare pris på alla våra evenemang. Man kan köpa medlemskap för en eller två terminer.

Styrelsen för Höstterminen 2022

Lukas

Ordförande

Moa

Vice ordförande

Thea

Ekonomi

Molly

Utskottsansvarig & Sekreterare

Sara

Info/Webb

Amanda

Lokal & Korpenansvarig

Elsa

Jobb & Allnation

Oscar

Sivansansvarig

Elin

Sivansansvarig

Noomi

Fest & Allnation

Kalle

Aktivitet

Liw

Festansvarig

Anton

Aktivitet

Whilliam

Festansvarig

Jakob

Aktivitet

Vill du också vara med och engagera dig mer hos oss? Håll utkik på sociala medier för när vi öppnar anmälningar till Styrelsen samt Utskott!

FacebookLinkInstagram